ANKARA / SİNCAN - Doktor Emin Acar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuzun öğretmen ve öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet BİLEN beyin, Din Öğretiminden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Selman EKİCİ beyin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Cemil ASLAN beyin, İlçe Müftümüz Sayın Musa UZUN beyin, Sincandaki İmam Hatip Lisesi Müdürlerinin ve iftar sonrası Sincan Kaymakamı Sayın Levent KILIÇ beyin katılması bizleri onurlandırdı.

Mrt

Şbt

Fizik öğretmenimiz öğrencilerimizle sınıfta "DNA İZOLASYONU" konulu deney gerçekleştirdi.

Şbt

2024-2025 eğitim öğretim yılında ortak ülkemiz olan Polonya ile projemizi gerceklestirecegiz.

Şbt

Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet diliyoruz.